Συριανή πικάντικη σάλτσα με ντομάτα
6 Ιουλίου, 2018Σολομός ψημένος με κρέμα αβοκάντο
6 Ιουλίου, 2018
ΥΛΙΚΑ
• 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα
• 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
• 1 κουταλιά της σούπας θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο ή
ξερό τριμμένο
• 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
- Ανακατέψτε σε ένα μπολ το λάδι, το λεμόνι, το θυμάρι και το σκόρδο.
- Βάλτε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο μείγμα.
- Σκεπάστε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Αφού προθερμάνετε την ψησταριά CAMPINGAZ® τοποθετήστε τα κομμάτια του κοτόπουλου στη σχάρα και ψήστε τα για 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά.