• ½ κιλό φιλέτο κοτόπουλο μπούτι
• 2 κουταλιές μέλι
• 1 κουταλάκι τζίντζερ φρεσκοκομμένο
• 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
• ½ λίτρο χυμό ανανά
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 400 γρ. ανανά φρέσκο
Tip: Λόγω της οξύτητας του ανανά το κοτόπουλο δε πρέπει να παραμείνει περισσότερο από 30 λεπτά μέσα στη μαρινάδα διότι θα καταστραφούν οι ιστοί του.
* Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και του περιοδικού Gourmet