ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κρασί με την μουστάρδα.Περνάμε το διάφραγμα στην σούβλα, με ένα πινέλο το αλείφουμε και βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
- Όση ώρα θα ψήνεται το διάφραγμα, θα ετοιμάσουμε μια σάλτσα μουστάρδας.
- Σε μια μέτρια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια που έχουμε ψιλοκόψει.
- Προσθέτουμε το μείγμα με την μουστάρδα και το κρασί που έχει περισσέψει, το ζωμό κρέατος και τους σπόρους σιναπιού.Αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να έχει την μορφή κρέμας.
* Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και του περιοδικού Gourmet