Μοσχαρίσιο διάφραγμα στη σούβλα με σάλτσα μουστάρδας
6 Ιουλίου, 2018Πανσέτα με πορτοκάλι
6 Ιουλίου, 2018
ΥΛΙΚΑ
• 4 μπανάνες
• 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
• 1 κούπα μάυρη ζάχαρη
• 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη κανέλα
• 2 κούπες παγωτό βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
-
Προθερμαίνετε την ψησταριά CAMPINGAZ®.
-
Κόβετε την κάθε μπανάνα κατά μήκος και έπειτα κατά πλάτος, έτσι ώστε να σχηματιστούν 4 κομμάτια.
-
Αλείφετε το κάθε κομμάτι με το χυμό λεμονιού.
-
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τη μαύρη ζάχαρη και την κανέλα.
-
Γυρίστε τα κομμάτια μπανάνας μέσα στο μείγμα της μαύρης ζάχαρης και κανέλας μέχρι να καλυφθούν.
-
Αλείφετε με λάδι τη σχάρα της ψησταριάς.
-
Τοποθετείτε τις μπανάνες και τις ψήνετε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
-
Σερβίρετε σε μπολ με παγωτό βανίλια και πασπαλίζετε με το μείγμα ζάχαρης και κανέλας.