Λαχανικά σχάρας μέσα σε αμπελόφυλλο με σάλτσα γιαούρτι – ταχίνι
6 Ιουλίου, 2018Ψητά λαχανικά με ξύδι μπαλσάμικο
6 Ιουλίου, 2018
ΥΛΙΚΑ
• ½ κιλό κιμά γαλοπούλας
• 1 κούπα τρίμμα φέτας
• ½ κούπα ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών
• 2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη
• φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνετε την ψησταριά CAMPINGAZ®. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τον κιμά γαλοπούλας, το τρίμμα φέτας, τις ελιές, τη ρίγανη και το πιπέρι. Μόλις ζυμώσετε καλά το μείγμα, πλάστε τα μπιφτέκια.
- Αλείφετε με λάδι τη σχάρα της ψησταριάς.
- Τοποθετείτε τα μπιφτέκια και τα ψήνετε για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.