ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε τα παραπάνω υλικά σε ένα μπολ.
- Με ένα πινέλο αλείφουμε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές.
- Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ και περιχύνουμε με όση μαρινάδα έχει μείνει.
- Τις αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για όλη την νύχτα.
- Χωρίς να αφαιρέσουμε την μαρινάδα, τις ψήνουμε ενώ όση έχει περισσέψει την αλείφουμε κατά την διάρκεια του ψησίματος.
* Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και του περιοδικού Gourmet