• 1 κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε κύβους για σουβλάκι
• 200 γρ. χαλούμι κομμένο σε κύβους σαν το χοιρινό
• 10 φύλλα δάφνης
• 10 σύκα αποξηραμένα
• 1 πιπεράκι καυτερό (τσίλι)
• 1 πορτοκάλι
• 2 ξύλα κανέλλας
• 500 ml κρασί κόκκινο
• 5 αστεροειδής γλυκάνισος
• 5 γαρύφαλλα
• 80 ml ξύδι άσπρο
• 150 γρ. μέλι
Προσοχή στο ψήσιμο. Πρέπει να βάλετε το σουβλάκι σε μέτρια φωτιά αν το έχετε τυλίξει με τη μπόλια.
* Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και του περιοδικού Gourmet
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.