10 φέτες λευκό ψωμί (ή 5 μπαγκέτες)
100 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι
2-3 χούφτες ρόκα
250 γρ. τυρί brie ή camembert
200 γρ. emmental
50 γρ. βούτυρο
Η συμβουλή του σεφ
Κόβουμε τις μπαγκέτες στη μέση κατά μήκος.
Κόβουμε το τυρί λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε στο κάτω μισό της καθε μπαγκέτας. Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και τη ρόκα.
Κλείνουμε τις μπαγκέτες και αλείφουμε με μαλακωμένο βούτυρο όλη την επιφάνεια, πάνω και κάτω.
Τοποθετούμε τις μπαγκέτες στην ψησταριά, σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία, κλείνουμε το καπάκι και τις αφήνουμε να ψηθούν
Γυρίζουμε τις μπαγκέτες καθώς ψήνονται, ώστε να ροδίσουν ομοιόμορφα.