Κρέατα & Πουλερικά

Γαλλική μοσχαρίσια μπριζόλα με φύλλα κόλιανδρου, σόγια και πιπερόριζα

Αρκετά Εύκολη συνταγή

Για 5 άτομα

Χρόνος ετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 10-15 λεπτά

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαρίσιες μπριζόλες με το λίπος τους

  • 1 κ. σούπας πιπερόριζα ψιλοκομμένη

  • 1 κ. σούπας ψιλοκομμένα φύλλα κόλιανδρου

  • 3 κ. σούπας σάλτσα σόγιας

  • αλάτι

  • μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αφαιρούμε εν μέρει το λίπος από το κρέας και το κόβουμε σε φέτες των 180-200 γρ.
  2. Ετοιμάζουμε μαρινάδα με την πιπερόριζα, τα φύλλα κόλιανδρου και τη σάλτσα σόγιας. Τοποθετούμε τις μερίδες κρέατος σε πιατέλα και ραντίζουμε με τη μαρινάδα. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  3. Προσοχή, δεν χρειάζεται πολύ αλάτι, γιατί η σάλτσα σόγιας είναι ήδη αρκετά αλμυρή.
  4. Ψήνουμε το κρέας στο πλατό, προσθέτοντας τριμμένο μαύρο πιπέρι από πάνω.