• 4 μεγάλες πατάτες
• 50 ml ελαιόλαδο
• φρέσκο θυμάρι ή θρούμπι
• αλάτι
Η συμβουλή του σεφ
Πλένουμε τις πατάτες και τις τρίβουμε καλά χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε.
Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες πάχους 8 χιλ.
Τις βράζουμε για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
Σουρώνουμε τις φέτες πατάτας, αλείφουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι ή θρούμπι.
Τοποθετούμε τις φέτες πατάτας στη σχάρα της ψησταριάς για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.